Kapsle Sipper, vychutnejte si skvělou kávu snadno a rychle.

3. 11. 2023

V našem sortimentu nově najdete naše kompostovatelné kapsle Sipper, které jsou naplněny z kávy ze Salvadoru a Etiopie. Připravte se na kávový zážitek, který vás okouzlí.

Příběh za každou kapslí

Každá kapsle "Sipper" nese v sobě vůni a chuť dvou jedinečných regionů: kávy ze Salvadoru z farmy Los Naranjos a kávy z Etiopie z farmy Gerba Dogo. Po prvním doušku "Sippru" se připravte na chuťový zážitek, který vás zcela okouzlí svou sladkou a plnou chutí. V této směsi převažují tóny broskve, třešně a mléčné čokolády. Skvěle chutná jako espresso nebo také ve vašem oblíbeném mléčném nápoji.

Etiopie, Gerba Dogo

Tento konkrétní lot pochází z mycí stanice Gerba, do které přispívá 220 malých výrobců. V této oblasti se káva pěstuje ve stínu původních stromů. Třešně se suší přibližně 15-21 dní v závislosti na teplotách a pravidelně se v krátkých intervalech obracejí. Takto zpracované zrnko nabídne příjemnou aciditu s chutí tropického ovoce s mírným náznakem koření.

Salvador, Los Naranjos

Tato káva se zpracovává ve stanici San Rafael Benefico. Zde se káva promyje, očistí a zbaví nezralých zrn a fermentuje se dokud nedosáhne ph 4,5. Po fermentaci se káva musí opět promýt a převézt na vyvýšená lůžka, kde se první tři dny nepřetržitě prohrabuje. Po dobu dalších 10 dnů se káva prohrabuje už jen každou hodinu a sušší do vlhkosti 11%. Na této šarži se podílí 5 producentů z programu Renacer z farem Los Naranjos. Odrůdy v této šarži jsou Bourbon, Pacamara, Catisic, Catimor, Costa Rica 95 a Sampacho.

100% Kompostovatelné

Jsme rádi, že kapsle "Sipper" jsou ekologicky šetrné. Kromě toho, že si můžete užívat výjimečnou chuť, máte také možnost přispět k ochraně životního prostředí. Každá kapsle je 100% kompostovatelná, což znamená, že můžete snadno přispět k udržitelnosti tím, že je odložíte do kompostu. Tím pomáháme snižovat naši stopu na planetě, aniž bychom museli upustit od kvality kávy.

Doporučení pro skvělé espresso:

Kávové kapsle: V kapsli naleznete 6g kávy, kterou je zapotřebí před vložením do kávovaru lehce protřepat.

Kvalita vody: Pro lepší chuť v šálku doporučujeme použít filtrovanou nebo balenou vodu do kávovaru Nespresso.

Nahřátý šálek: Nezapomeňte si nahřát před spuštěním extrakce váš oblíbený šálek.

Extrakce: Naše kapsle Sipper byly stvořeny pro dokonalé espresso. Proto doporučujeme extrahovat 30 až 35g výsledného nápoje. 

 

 

Kapsle Sipper
Výběrová káva, 10ks

 

 

Kapsle "Sipper" je skvělá varianta pro ty, kteří si chtějí vychutnat dobrý šálek kávy s minimem úsilí. Ať už jste nadšenci do kávy nebo hledáte nový způsob, jak podpořit životní prostředí,  kapsle "Sipper" jsou skvělou volbou.

Děkujeme, že jste součástí naší kávové komunity. Vaše podpora nám umožňuje pokračovat v objevování nových kávových pokladů.

 

 

 

 

 

 

 

Zpět na články