Proč byste neměli ve své kanceláři zapomínat na kávu?

1. 8. 2023

Káva je oblíbený nápoj, která nepostrádá své místo ani v pracovním prostředí. Přinesení kávy do kanceláře přináší nejen chutný zážitek, ale také může pozitivně ovlivnit výkonnost a spokojenost zaměstnanců. Přečtěte si článek a zjistěte více.

V dnešním uspěchaném světě je pohoda v kancelářích klíčová k dosažení pracovního úspěchu, produktivity a také k dobré náladě ve vašem týmu. Existuje mnoho faktorů, které mohou ovlivnit lepší pracovní prostředí a jedním z nich je bezpochyby povzbuzování a péče o zaměstnance prostřednictvím dobré kávy.  A proto pro vás máme speciální kancelářský koncept.

Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů na světě a má obrovský vliv na naši denní produktivitu a pohodu. Ať už jste majitel firemního podniku, manažer nebo zaměstnanec, je zde mnoho důvodů, proč byste měli zvážit kávu ve vaší kanceláři. 

 

Je prokázáno, že díky kávě ve vaší kanceláři dochází ke zlepšení sociální interakce mezi kolegy. Káva vytváří příležitost pro setkávání a komunikaci mezi lidmi z různých oddělení.

Během krátké přestávky na kávu si mohou vaši kolegové odpočinout od svých pracovních úkolů a mít možnost navázat neformální rozhovory s ostatními členy týmu. Tato neformální setkání mohou přispět ke zlepšení komunikace a vytvoření silnějších vztahů mezi zaměstnanci.

A především u kávy vznikají vždy skvělé příležitosti, kde lze diskutovat o projektech, problémech nebo nápadech. Tím se podporuje týmová spolupráce a výměna informací mezi jednotlivými členy týmu. Káva tak může sloužit jako katalyzátor kreativity a inovace v pracovním prostředí.

Pravidelné setkávání kolegů při kávě také může napomoci vybudování silnější firemní kultury a identity. Zaměstnanci se mohou lépe poznat nejen profesně, ale i osobně, což vytváří příznivé prostředí pro spolupráci a společenské propojení v rámci organizace.

Výhody kávy na pracovišti

Přítomnost kávy v kanceláři přináší několik výhod. Za prvé, kofein obsažený v kávě pomáhá zaměstnancům zvýšit produktivitu a koncentraci. Příjem kofeinu povzbuzuje tělo a zlepšuje bdělost. Kolegové, kteří si mohou kdykoli připravit čerstvý šálek kávy, mají větší energii a lépe se soustředí na svou práci.

Dále mít kávu k dispozici přímo v kanceláři je komfort, který napomáhá neztrácet čas a energii na hledání kaváren mimo pracoviště. 

Kromě toho, káva může působit jako stimul pro kreativitu a inovaci. Mnoho lidí pociťuje, že jim káva pomáhá lépe se soustředit, zlepšuje jejich myšlení a podporuje tvůrčí procesy. Mít kávu v kanceláři tedy může přispět ke stimulaci myšlení a podpoře generování nových nápadů a inovativních řešení.

Nakonec, přítomnost kávy ve vašem pracovním prostředí vytváří přátelskou a přívětivou atmosféru pro setkání s klienty a návštěvníky. Nabídka šálku čerstvé kávy je skvělým způsobem, jak je přivítat a vytvořit pozitivní dojem. To může posílit vztahy s klienty a zvýšit pravděpodobnost budoucí spolupráce.

Náš kávový program do kanceláře

Naši zákazníci jsou pro nás na prvním místě, a proto se zaměřujeme na poskytování kompletních, nadstandardních služeb. Cílem je, aby naše spolupráce byla pro vás radostí a abyste nám svěřili své požadavky.  V našem programu vás zbavíme veškerých starostí s technologií. Moderní a především kvalitní kávovar vám zapůjčíme zdarma a k tomu všemu vám garantujeme bezplatný servis do 24 hodin. To znamená, že se nemusíte trápit s technickými potížemi nebo údržbou kávovaru, protože o to se postará náš profesionální tým. Navíc máte na výběr z širokého portfolia našich káv. 

A jak spolupráce funguje?

1. Vyberte si kávu a technologii

Velký výběr z kávovarů LaCimbali, Jura,Animo nebo Bonamat. Zároveň široká nabídka kávy z naší pražírny.

2. Montáž technologie

Kávovar vám zapůjčíme zcela zdarma. Montáž a veškeré zaškolení je na náš účet.

3. Kam s kávovarem?

Pokud nemáte kávovar kam umístit nemusíte se strachovat. Dokážeme vám na míru připravit jedinečnou pojízdnou kávovou stanici.

4. Servis a skvělé služby

Při každém závozu zboží vám náš technik zkontroluje, vyčistí a donastaví kávovar. Pokud se vám kávovar porouchá, obratem vám zapůjčíme kávovar do doby, než vám původní zprovozníme. 

Technologie do kanceláře

Kávovar LaCimbali S30

La Cimbali S30 je vrcholný kávovar s vynikající kvalitou a výkonem. S intuitivním ovládáním a moderním designem je ideální volbou pro větší kanceláře. Připravuje širokou škálu kávových nápojů a nabízí perfektní mléčnou pěnu pro cappuccino nebo caffe latte.

 

Animo OptiBean 3

Animo OptiBean 3 Touch je moderní kávovar s dotykovým ovládáním, který přináší perfektní šálek kávy. S jeho širokou škálou funkcí a jednoduchým ovládáním je ideální volbou pro každou kancelář. 

 

Bonamat Sprso

Díky své pokročilé technologii a funkčnosti umožňuje připravovat širokou škálu kávových nápojů s jednoduchostí a přesností. Přístroj je vybaven intuitivním ovládáním, které umožňuje snadné nastavení a přípravu kávy přesně podle vašich preferencí.

 

Další kávovary z našeho portolia si můžete prohlédnout  zde

Provoňte kancelář kvalitní kávou

Nabídnutím kvalitní kávy přímo ve vaší kanceláři vytváříte příjemnou atmosféru, podporujete týmovou spolupráci a zvyšujete komfort pro vaše kolegy. Nechte kávu stát se součástí vaší pracovní kultury a uvidíte, jaký rozdíl může udělat pro vás i váš tým.

 

Zpět na články