Poznejte kávu z Etiopie v kapsli.
Popis
Složení
V kapsli naleznete kávu z Etiopie od farmáře Mustefy Abakenna, který obhospodařuje 18 ha půdy poblíž Agaro v regionu Jimma. V roce 2018 založil stanici Beshasha, kde zpracovává svou kávu. V roce 2020 přikoupil mycí stanici Kabira pro příjem třešní od místních pěstitelů. Třešně se následně zpracovávají v Beshasha a Kabira, přičemž část produkce je promytá a část naturální. Mustefa kvůli nedostatku vody fermentuje kávu jen 8 hodin před sušením. Tím podporuje místní farmáře a etiopské kávové dědictví.
Kompostovatelné!
Naše kapsle jsou navrženy s ohledem na životní prostředí, jsou 100% kompostovatelné, což znamená, že můžete snadno přispět k udržitelnosti tím, že je odložíte do kompostu.
Doporučení pro přípravu
Kapsli před použitím protřepejte. Pro nejlepší výslednou chuť extrahujte 25 - 30 g výsledné kávy. Nejlepší chuti dosáhnete s filtrovanou nebo balenou vodou.


Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee

Honduras, Comsa
Sladké a sametové espresso, 250g

Indonésie, Mt. Agropuro
Plný a exotický filtr, 250g

Rwanda, Kageyo
Lehký a ovocný filtr, 250g

Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g

Peru, Pedro Garcia
Čisté a vyvážené espresso, 250g
