
Realizace
Bistro Paulus je moderní kantýna michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse, která spojuje českou kuchyni s inspiracemi z celého světa. Užijte si jednoduchá, ale dokonalá jídla v pohodovém prostředí v srdci Olomouce.
Číst víceDlouhodobé vztahy jsou pro nás prioritou.
Realizace
Bistro Paulus je nový gastronomický koncept šéfkuchaře Romana Pauluse, který přináší do Olomouce spojení klasické české kuchyně s inspiracemi z celého světa. Roman, držitel michelinské hvězdy, během své kariéry načerpal zkušenosti v Rakousku, Itálii, Francii, Asii i na zaoceánských lodích a rozhodl se vytvořit bistro, které kombinuje jednoduchost s dokonalostí.
Přes den nabízíme moderní verzi kantýny pro 21. století – rychlá, ale kvalitní jídla, která si můžete vychutnat v pohodovém a nevšedním prostředí. Na tabuli najdete aktuální nabídku, vždy připravenou z čerstvých a pečlivě vybraných surovin.
Večery a víkendy u nás patří jedinečným zážitkům. Bistro Paulus otevírá své dveře pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. Tým vedený Romanem Paulusem a šéfkuchařem Petrem Stokláskem navíc pravidelně připravuje degustační večeře, školy vaření a speciální eventy, kde se snoubí umění, gastronomie a nezapomenutelné zážitky.
Přijďte ochutnat dokonalou kombinaci tradice, kvality a světového pojetí gastronomie v srdci Olomouce. Bistro Paulus je místo, kde se potkává jídlo, lidé a zážitky.
Náš přístup
Důvěra je základním kamenem našich vztahů s partnery, kterým nasloucháme, abychom jejich potřeby proměnili v realitu.