MiaCrew: Martin

1. 7. 2024

Chcete se dozvědět více o našem týmu a našich úžasných členech? Tento měsíc vám představíme Martina, který je v týmu MIA COFFEE téměř od začátku. Jeho hlavní náplní je starost o obchod a 100% péče o naše B2B zákazníky. Pokud jde o obchodní znalost a spokojenost všech, Martin je právý člověk na svém místě.

1. Jak se jmenuješ a o co se primárně v MIA COFFEE staráš?

Ahoj, jmenuju se Martin. V rámci společnosti MIA COFFEE mám na starosti obchod a péči o zákazníky. Kromě obchodu a zákaznické péče se také věnuji řešení a implementaci novinek nejen ze světa technologií a kávy, ale i z obchodu a dalších odvětví. Tento mix je nedílnou součástí mé denní rutiny, protože věřím, že inovace a neustálý rozvoj jsou klíčem k tomu, abychom mohli nabídnout ty nejlepší produkty a služby. A možná ještě něco navíc.

2. Co tě na práci nejvíce baví?

Na práci mě baví různorodost, flexibilita a lidé, potažmo spokojení zákazníci. Dnes u většiny můžu říct, že jsou to dlouholetí kamarádi a známí, a s ostatními si vytváříme dlouhodobý vztah, který kolikrát přejde právě v ta přátelství.

3. Jak vypadá tvůj běžný pracovní den?

Můj běžný pracovní den se neobejde bez ranní kávy, telefonu a počítače. Ráno proběhne krátký meeting o dění ve firmě a co je nového na trhu. Následně započne kolečko cest, schůzek, návštěv, kontrol kvality kávy a samozřejmě spousty telefonátů. Jsem vyhlášený telefonista ve firmě

4. Jak ses dostal do světa kávy?

Do světa kávy jsem se dostal přes cocktail bar, kde jsem pracoval s kávou spíše jako mixolog, a pak následnou prací pro Red Bull, kde se mi jistá forma kofeinu zaryla do mé DNA a patří neodmyslitelně k mému životu.

5. Espresso nebo filtr?

Určitě espresso.

6. Jaká je tvoje nejoblíbenější káva?

Aktuálně mě hodně baví Papua Nová Guinea. Je naturální a má skvělé tělo a příjemnou sladkost.

7. A co technologie? S kterým kávovarem nejraději pracuješ?

Líbí se mi technologické inovace a moc rád používám kávovar Faema E71.

8. Kdyby sis mohl dát s kýmkoli na světě kávu, kdo by to byl?

Asi bych si dal kávu s přáteli, na které není tolik času a jsou rozeseti po celém světě.

9. Co zrovna děláš a o co se zajímáš, když nejsi v práci?

Když nejsem v práci, trávím čas s rodinou a malým synem, nebo mě najdete někde na zahradě, jak sekám trávu nebo dělám fasádu.

10. Máš nějakou vysněnou oblast, kde by sis chtěl dát kávu?

Určitě bych se rád podíval na Havaj a ochutnal jejich kávu Kona, v tom nejkrásnějším prostředí. 

Zpět na články