Nová vizuální identita Mia Coffee

15. 10. 2024

Přečtěte si, co všechno se změnilo a co pro vás chystáme. Představujeme vám novou éru Mia Coffee, která přináší zajímavé novinky. Naše vizuální identita prošla proměnou, abychom vám usnadnili výběr a nabídli skvělou kvalitu. Objevte všechny detaily na našem blogu.

Rebranding Mia Coffee: Nová vizuální identita a spousta novinek

S velkým nadšením vám představujeme naši novou identitu Mia Coffee. Není to jen o novém logu – je to kompletní změna celého našeho vizuálního stylu. Od samotného založení naší rodinné pražírny v roce 2014 nás provází láska ke kávě, poctivost v pražení a snaha přinášet vám maximální chuťový zážitek. Nyní přicházíme s novým vzhledem, který ještě lépe vystihuje naši filozofii – radost z pražení a pečlivost při výběru kávových zrn.

Představujeme nové logo Mia Coffee

Logo Mia Coffee spojuje hravost a preciznost, aby ukázalo nejen naši technickou zručnost, ale i lásku k detailům. Značka nese jméno dcerky majitele, Mii, což do projektu vkládá osobní a srdečný dotek. Kostky, které tvoří písmeno "M", představují hravost, která je důležitou součástí nejen našeho podnikání, ale i každodenního života s malou Miou. Název značky je hlavním prvkem loga, kde kostky v písmenu "M" symbolizují radost a hravost.

Nová vizuální identita: Jednodušší orientace, moderní design

S naším novým vizuálním stylem jsme se zaměřili na to, aby byl výběr vaší oblíbené kávy co nejjednodušší. Přehlednost je pro nás důležitá, a proto jsme kávu rozdělili do tří jasně odlišných kategorií, abyste hned na první pohled věděli, po jakém typu sáhnout:

Moderní espresso / Šedé obaly

Výběrová káva na espresso se nově balí do elegantních šedých obalů. Tento design symbolizuje „moderní espressa“ – kávy, které jsou světleji pražené, aby vynikla přirozená chuť kávových zrn z jednotlivých regionů. Každý šálek espressa je u nás pečlivě vyvážený, přesto hravý a plný zajímavých chutí. Pokud máte rádi ovocnější, ale harmonickou chuť, tyto šedé obaly vám napoví, že jste našli to pravé.

Káva na filtr / Žluté obaly

Káva pro vhodné pro přípravu filtrované kávy jsme zabalili do veselých žlutých obalů, které odrážejí svěžest a hravost těchto káv. Tyto kávy jsou praženy s důrazem na ovocné tóny a jemnou sladkost. Ať už je připravujete doma pomocí dripperu, chemexu nebo french pressu, kávy vhodné na filtr vám přinesou příjemný a lehký chuťový zážitek každý den.

Tradiční chutě / Zelené obaly

Naše stabilní nabídka espresso káv je nyní v elegantních lahvově zelených obalech, které představují tradiční chuťové profily. Tmavší pražení, které je typické pro tuto kategorii, vám přináší plnější tělo a sladší chutě. Mezi oblíbené stálice patří například Indie Baba Budan Giri nebo espresso blend z brazilských oblastí, které jsou stálou součástí našeho portfolia a osloví ty z vás, kteří preferujete konzistentní a plné espresso. Tyto kávy se skvěle hodí do domácích kávovarů.

Nové produkty a udržitelnost

S našimi novými obaly přichází i další výhody. Na každém balení nově najdete QR kód, který vás nasměruje k detailním informacím o původu a zpracování každé kávy. Chceme vám nabídnout nejen skvělou chuť, ale i příběh, který za každým zrnkem stojí. A protože nám záleží na životním prostředí, všechny naše obaly pro 250g balení jsou nyní plně recyklovatelné.

Navíc jsme pro vás připravili i zcela nové produkty – výběrovou instantní kávu a kávu v kapslích kompatibilních s Nespresso kávovary. Instantní káva je skvělou volbou pro ty z vás, kteří hledají rychlé, ale stále kvalitní řešení, zatímco káva v kapslích přináší výběrovou kvalitu i do těch nejrychlejších kávových rituálů.

Nový slogan: JOY OF ROASTING, CARE FOR BALANCE

S novým designem přichází i nový slogan, který dokonale odráží naši filozofii: „JOY OF ROASTING, CARE FOR BALANCE“. Pražení je pro nás radost, proces, který si užíváme, a každé zrnko pražíme s maximální péčí a pozorností. Naším cílem je vytvářet kávy, které jsou chuťově zajímavé, hravé a zároveň dokonale vyvážené – tak, aby každé espresso nebo filtr byl opravdovým zážitkem.

Čaje Mia Tea: Brzy v novém 

Nezapomínáme ani na naše čaje Mia Tea. Postupně pro vás chystáme nové obaly, které ladí s naším rebrandem, ale lahodná chuť zůstává stále stejná. Nové balení bude praktické a šetrné k životnímu prostředí.

Kromě sypaných čajů nyní nově nabízíme také porcované sypané čaje, které jsou baleny po 20 sáčcích pro Horeca segment a po 15 sáčcích pro koncové zákazníky. Pro Horeca segment jsou jednotlivé sáčky baleny v papírových obálkách, což zajišťuje čerstvost a snadné skladování. Pro koncové zákazníky jsou čaje bez papírových obálek, aby se snížila produkce odpadu.

Nový web a e-shop již brzy

A to ještě není vše! Již velmi brzy spustíme nový web a e-shop, který pro vás bude ještě přehlednější a uživatelsky přívětivější. Pracujeme na tom, aby byl váš nákupní zážitek co nejpohodlnější a nejjednodušší. Náš nový e-shop vám umožní snadněji procházet produkty, vybírat z aktuální nabídky a získávat více informací o našich kávách i čajích. Těšte se na moderní a intuitivní rozhraní, které zjednoduší vaše nákupy a přinese vám ještě lepší přehled o tom, co nabízíme.

Snad se vám bude líbit stejně jako nám

Naše nová vizuální identita není jen o vzhledu – je to krok vpřed na naší cestě k neustálému zlepšování, abychom vám mohli nabídnout ještě lepší produkty a služby. Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se, až si novou Mia Coffee "vychutnáte". Věříme, že vás naše novinky nadchnou stejně jako nás..

 

 

Zpět na články