Poznejte kávu od farmáře Pedra Garcii.
Popis
Pedro Garcia Diaz vlastní 2 hektary půdy ve vesnici San Francisco v okrese San Jose del Alto, kde pěstuje odrůdy Bourbon, Pache a Tabi. Ročně vyprodukuje přibližně 30 exportních pytlů kávy. Jelikož žije ve městě, farmu spravuje jeho rodina, ale během sklizně a údržby se vrací pomáhat. Tráví tam čas hlavně při prořezávání stromů a aplikaci hnojiv, aby zajistil zdravý růst rostlin.
Káva se sbírá selektivně, fermentuje 36 hodin, promývá a suší na plachtách po dobu dvou týdnů. Pečlivé zpracování a důraz na kvalitu zajišťují konzistentní výsledky. San Jose del Alto má velký potenciál pro produkci kvalitní kávy s komplexním chuťovým profilem a květinovými tóny, přestože oblast čelí mnoha výzvám. Kvůli odlehlosti, špatné infrastruktuře a nízkým investicím zde mnoho farmářů nepatří do kooperativ, což snižuje kvalitu kávy. Přesto má oblast potenciál pro rozvoj a lepší podmínky pro pěstitele.


Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee

Nikaragua, San Antonio
Sladké a hedvábné espresso, 250g

Kolumbie, El Silencio
Svěží a sladký filtr, 250g

Peru, Pedro Garcia
Čisté a vyvážené espresso, 250g

Peru, Paco
Sladký a hedvábný filtr, 250g

Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g
